İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni

MEZUNİYET TÖRENİ (İŞLETME BÖLÜMÜ)

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 05 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 10:00’da “YTÜ 2010 Avrupa Kültür Başkenti, Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi”nde yapılacaktır.

Törene katılmak isteyen İşletme Bölümü öğrencilerinin aşağıda belirtilen bilgileri en geç 15 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ytuislmezuniyet@gmail.com adresine göndermeleri önemle rica olunur.

Tahmini Misafir Sayısı

MEZUNİYET TÖRENİ (İKTİSAT BÖLÜMÜ)

Törene katılmak isteyen İktisat Bölümü öğrencilerinin aşağıda belirtilen bilgileri en geç 15 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ytuiktmezuniyet@gmail.com adresine göndermeleri önemle rica olunur.

Tahmini Misafir Sayısı

MEZUNİYET TÖRENİ (SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ)

Törene katılmak isteyen Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinin aşağıda belirtilen bilgileri en geç 15 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ytusbuimezuniyet@gmail.com adresine göndermeleri önemle rica olunur.